Gulrot- og søtpotetsuppe med ravioli, sukkererter og spinat

En fargerik og mettende suppe som kombinerer naturlig sødme fra gulrot og søtpotet med fersk pasta, sprø sukkererter og friske spinatblader. Toppet med parmesan får du en rett som både er balansert og kremet. Et sunt og enkelt måltid for hele familien. Klar på 20 minutter.

Gulrot- og søtpotetsuppe med ravioli, sukkererter og spinat: Godt til hverdagen og helg.

Tid: 20 min

Nivå: Lett

Porsjonsstørrelse: 4–5 porsjoner


Tips:
Ønsker du en vegansk variant? Bruk plantebasert fylt pasta, og dropp parmesanen eller bytt til vegansk ost. For ekstra protein, kan du tilsette kikerter eller hvite bønner rett i suppen.

Denne suppen byr på både sødme og friskhet, en kombinasjon som gjør den like populær hos barna som hos de voksne.

Den er enkel nok til en travel mandag, men såpass god, fargerik og vakker at den også fungerer godt som et lettvint helgemåltid, med og uten gjester.


Oppskriften

Gulrot- og søtpotetsuppe med ravioli, sukkererter og spinat

Suppeoppskrift på 20 min: Foodyflys gulrot- og søtpotetsuppe sammen med ravioli, sukkererter og spinat, toppet med parmesan.

Ingredienser

Suppebase:

  •  1 pose Foodyflys gulrot- og søtpotetsuppe med moste linser og kokosmelk (2 kg)



Grønnsaker:

  •  150 g sukkererter, delt i to på langs

  • 2 never babyspinat

Pasta:

  • 400 g fersk ravioli (eller annen fersk pasta)


Til servering:

  • Revet parmesan

  • Godt landbrød eller focaccia



Slik gjør du

  • 1. Varm opp suppen

Hell Foodyflys gulrot- og søtpotetsuppe i en gryte og varm opp på middels varme til den er gjennomvarm.



  • 2. Kok pastaen i suppen

Tilsett raviolien direkte i suppen og la den trekke i 3–4 minutter til den er ferdigkokt.



  • 3. Tilsett grønnsakene

Ha i sukkererter og spinat de siste minuttene, så de beholder farge og friskhet.



  • 4. Servering

Fordel suppen i skåler, riv over parmesan og server med godt brød ved siden av.



Restetips:

Suppen holder seg fint i kjøleskapet i 2–3 dager. Varm den forsiktig opp igjen, og tilsett gjerne litt fersk spinat ved servering. Denne oppskriften er også flott som meal prep: lag en stor porsjon og prepp med ulike ingredienser for variasjon.

 

Flere måter å bruke Foodyflys gulrot- og søtpotetsuppe på

Foodyflys Gulrot- og søtpotetsuppe med avokado, ravioli og cashews

Gulrot- og søtpotetsuppe med avokado og cashews


En hverdagsmiddag som føles ekstra luksuriøs med avokado og ravioli, toppet med et dryss chiliflakes og sprøe cashews.

Få oppskriften her.

 
Foodyflys gulrot- og søtpotetsuppe som base til ulike supperetter ved å kombinere ulik suppe

Bruk Foodyflys gulrot- og søtpotetsuppe som base: Med ulik topping kan du fort forvandle suppen til varierte måltider og middager på 20 minutter.

En fargerik og mettende suppe med det lille ekstra

Med Foodyflys gulrot- og søtpotetsuppe får du en ferdiglaget base laget på ekte grønnsaker, moste linser og kokosmelk. Den er som hjemmelaget, men sparer deg for tid på kjøkkenet.

Med ulik topping og gode ingrediens-kombinasjoner kan du få utallige matretter som skaper variert kost og ny matglede i en travel hverdag.

Enten du lager den til familien i en travel uke eller vil servere en rask, og fargerik rett i helgen, er dette en sikker vinner.

Vil du ha mer inspirasjon?
Utforsk flere oppskrifter og middagsideer her.







Forrige
Forrige

Blomkålsuppe med ristede kikerter og persille

Neste
Neste

Tomatsuppe med kjøttboller, pasta farfalle og parmesan